fbpx

Extra groep laten aanleggen

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Dordrecht?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Een extra groep laten aanleggen? Als u plannen heeft om een groep extra aan te leggen in huis of op kantoor, zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Wat kost het? Hoe gaat u het aanleggen? En waarom wilt u eigenlijk een extra groep?

Eerst even de kosten: laten we ervan uitgaan dat u geen groep in huis hebt en dat deze dus ook niet in de meterkast aanwezig is. In dat geval kost een groep aanleggen ongeveer €350,-. Dit is inclusief het aansluiten van de groep, het plaatsen van een nieuwe zekering en het eventueel uitbreiden van de groepenkast. Als u wel een groep in huis hebt, maar deze staat niet aangesloten op de groepenkast, dan kost het aanleggen van de groep ongeveer €200,-.

 

Hoe gaat u te werk als u een extra groep wilt laten aanleggen?

Als u een groep extra laat aanleggen, dient u eerst contact op te nemen met onze elektriciens. Zij komen dan bij u langs om de situatie te bekijken en eventuele offertes uit te brengen. Vervolgens maakt u een afspraak wanneer de groep geplaatst kan worden. Op de afgesproken datum en tijd komt de installateur langs om de groep aan te leggen. Nadat de groep is aangesloten, wordt de groep getest en wordt alles nagekeken. Als alles naar behoren werkt, krijgt u van ons een certificaat en bent u klaar!

Mocht u vragen hebben over het aanleggen van een extra groep of over de kosten hiervan, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 

Wanneer moet je een extra groep laten aanleggen?

Vooral wanneer je nieuwe elektrische apparaten hebt in huis, is een extra groep aanleggen nodig. Zo weet je zeker dat de groep niet overbelast wordt en er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Maar ook wanneer je groepsverdeling wilt veranderen, is het aanleggen van een extra groep vaak nodig.

Als je twijfelt of je een extra groep moet laten aanleggen, kun je altijd contact opnemen met onze elektriciens. Wij helpen je graag verder!

 

Hoeveel extra groepen heb je nodig?

Dat hangt heel erg af van de groepsverdeling in huis of op kantoor. Wanneer je een groepsverdeling wilt veranderen, is het aan te raden om contact op te nemen met onze elektriciens. Zij helpen je graag bij het bepalen van het aantal extra groepen dat je nodig hebt!

Extra groep aanleggen
Call Now Button