fbpx

Perilex aansluiting Dordrecht

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Dordrecht?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

In het dagelijks leven worden er heel veel verschillende apparaten gebruikt. Apparaten zijn essentieel. Als u erover nadenkt worden apparaten bijna voor alles gebruikt. In huis worden veel verschillende apparaten gebruikt. U kunt hierbij denken aan een stofzuiger, strijkijzer, airfryer, afwasmachine, waterkoker, mixer, koffiezetapparaat, oven, frituurpan, televisie, haardroger, computer, broodrooster en nog veel meer. Apparaten die in huis worden gebruikt zijn erg belangrijk, omdat ze ergens voor nodig zijn. Ze hebben allemaal een belangrijk doel. Apparaten zijn erg belangrijk, maar de stroom is nog belangrijker. Zonder stroom zijn de apparaten helemaal niet bruikbaar. Het is daarom belangrijk dat u genoeg, en goed werkende stopcontacten in huis heeft. Naast een stopcontact is er nog iets dat apparaten van stroom kan voorzien. Dit wordt een perilex aansluiting genoemd. Deze aansluiting wordt gebruikt voor apparaten die meer stroom nodig hebben dan en normaal apparaat. Hierbij kunt u denken aan een inductiekookplaat. Een inductiekookplaat is een apparaat dat veel stroom verbruikt. Een normaal stopcontact kan niet genoeg stroom voor dit apparaat leveren. Het apparaat wordt daarom aangesloten op een perilex aansluiting. Deze aansluiting levert wel genoeg stroom, hierdoor kunt u zorgeloos gebruik maken van uw inductiekookplaat.

Waarom is het nodig om een perilex aansluiting te hebben?

Als u gebruik wilt maken van een inductiekookplaat, dan is het nodig om een perilex aansluiting te hebben. Het is nodig omdat het niet mogelijk is om het apparaat op een normaal stopcontact aan te sluiten. Er zijn twee redenen waarom u het apparaat niet op een normaal stopcontact kan aansluiten. De eerste reden is omdat een inductiekookplaat een speciale stekker heeft. Het apparaat heeft een perilex stekker. Deze stekker heeft vier pinnen. De vier pinnen passen niet in een normaal stopcontact. Als de pinnen wel zouden passen zou het apparaat nog steeds niet werken. Een normaal stopcontact levert namelijk niet genoeg stroom voor het apparaat.

Elektricien Dordrecht inschakelen

Voor het installeren van een perilex aansluiting kunt u terecht bij Elektricien Dordrecht. Onze monteurs weten precies hoe ze deze klus moeten klaren. Het is een klus waar de elektriciens veel ervaring mee hebben. De ervaring hebben ze opgebouwd, doordat ze de klus vaak hebben herhaald. Als iets vaak wordt gedaan, dan wordt je er steeds beter in. Dit is ook het geval bij onze monteurs. Wij zijn gevestigd in Dordrecht. Als u in dordrecht of omstreken woont, dan is er altijd snel een monteur ter plaatse. Twijfel daarom niet om ons in te schakelen. 

perilex aansluiting
Call Now Button