fbpx

Inductiekookplaat aansluiten

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Dordrecht?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Ben je op zoek naar een elektricien om een inductiekookplaat aan te sluiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen je inductiekookplaat snel en vakkundig aansluiten. Als je inductie gaat gebruiken, heb je een aparte groep nodig. Dit is een extra kostenpost, maar inductie is wel een stuk zuiniger dan andere soorten koken. Hierdoor bespaar je op de lange termijn geld.

Inductiekookplaten worden steeds populairder. Ze zijn snel, makkelijk in gebruik en je kunt ze ook nog eens eenvoudig schoonmaken. Laat je inductiekookplaat dus snel en vakkundig aansluiten door onze elektriciens! Wij komen bij je langs om alles vast te leggen en aan te sluiten. Voor je het weet, kun je inductie gebruiken in je eigen keuken.

 

De voordelen van een inductiekookplaat aansluiten

Steeds meer mensen kiezen voor koken op inductie en dat is logisch, het heeft namelijk veel voordelen. Hieronder vind je de belangrijkste voordelen van inductie:

– Inductie is sneller dan andere soorten koken.

– Het is eenvoudig in gebruik, je hoeft alleen de pan op het inductiefield te zetten en de temperatuur in te stellen.

– Je inductiekookplaat is makkelijk schoon te maken, doordat er geen vuil of vet achterblijft.

– Ga je verhuizen? Dan is het niet nodig om weer een nieuwe inductiekookplaat aan te sluiten, je kunt de inductiekookplaat gewoon meenemen.

Laat je inductiekookplaat dus snel en vakkundig aansluiten door onze elektriciens! Wij komen bij je langs om alles vast te leggen en aan te sluiten. Voor je het weet, kun je inductie gebruiken in je eigen keuken.

 

Wat kost een inductiekookplaat aansluiten?

De gemiddelde kosten voor een inductiekookplaat aansluiten lopen behoorlijk uiteen. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de kookplaat, het aantal inductiefields en of je inductiekookplaat al dan niet geïntegreerd is in een keukenblok.

Hieronder vind je een overzicht van de gemiddelde kosten voor inductiekookplaten:

– Eenvoudige inductiekookplaten (1 inductiefield): €500 – €1000

– Gemiddelde inductiekookplaten (2 inductiefields): €1000 – €2000

– Luxe inductiekookplaten (3 inductiefields): €2000 – €3000

Als je kiest voor een inductiekookplaat aansluiten door onze elektriciens, weet je zeker dat alles vakkundig en conform de laatste veiligheidsnormen gebeurt. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en apparatuur en werken met vakbekwame medewerkers. Zo weet je zeker dat inductie in jouw keuken veilig is!

Wil je meer weten over inductie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

aansluiting voor inductiekookplaat
Call Now Button