fbpx

Meterkast verplaatsen

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Dordrecht?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Het kan zijn dat de meterkast naar een andere plek moet worden verplaatst. Dit kan gebeuren tijdens een verbouwing of andere werkzaamheden. Soms moet u ook een meterkast verplaatsen in een nieuwe woning. Ook bestaat de kans dat er een grotere meterkast nodig is. Een van de voordelen van het verplaatsen van de meterkast is dat er meer groepen mee kunnen worden gemaakt. Dit kan in de toekomst erg handig zijn als er meer groepen nodig zijn. Doordat er meer aardlekschakelaars zijn, is de nieuwe meterkast beter beveiligd tegen overbelasting dan de oude. Ten slotte kan de meterkast weer in elkaar worden gezet door deze te verplaatsen. Zo kan de macht beter en efficiënter over de verschillende groepen worden verdeeld. Het heeft ook kamers voor meer groepen.

 

De nieuwe mogelijkheden die ontstaan ​​na het verplaatsen van de meterkast

Na het verplaatsen van de meterkast, waar we het net over hadden, kunnen er een aantal nieuwe dingen gebeuren. Een daarvan is dat het mogelijk is om meer groepen toe te voegen. Zo kan bijvoorbeeld een aparte kookgroep worden ingesteld. Met deze aparte kookgroep stap je over van gas naar elektrisch. Dat is niet alleen handig omdat het vooruit kijkt, maar ook omdat het een goede investering is voor de toekomst. Als de meterkast wordt verplaatst, kunnen er aparte groepen worden gemaakt. Dit is handig als het huis in de toekomst meer kamers krijgt.

 

Redenen om een ​​professionele elektricien in te huren in plaats van het zelf te doen

Uw meterkast is essentieel, dus u kunt deze het beste af en toe door een ervaren elektricien laten controleren. Aarzel dus niet om ons te bellen. Wij hebben experts die graag bij u langskomen om u te helpen bij het controleren of vervangen van uw meterkast. We doen dit al heel lang, dus we weten precies hoe we elke klus moeten klaren en hoe we dit snel en zorgvuldig moeten doen. Voor afspraken of vragen kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag. Verder volgen wij als professionele elektriciens codes. Het kan gevaarlijk zijn om met elektriciteit te werken. Het is dus essentieel om veilig te werken, wat meestal betekent dat u zich houdt aan alle staats-, lokale en nationale elektriciteitsvoorschriften. Elektrische codes zijn erg streng. Daarom is het ten zeerste aanbevolen om ons meteen te bellen als u elektrische problemen heeft. Daarnaast zijn al onze elektriciens vakbekwaam en hebben ze veel ervaring en kennis. Ook als u ‘s avonds of ‘s nachts last heeft van een storing zijn wij altijd bereikbaar. Tot slot staan ​​wij dag en nacht voor u klaar om uw elektriciteitsprobleem direct op te lossen.

Aardlekschakelaar in de groepenkast
Call Now Button